• English EN German DE Romanian RO

Rezultatele căutării dvs

Termeni și condiții (TCG)

Termeni și condiții generale pentru utilizarea acestor pagini de către furnizorii imobiliari

Termeni și condiții generale pentru utilizarea acestor pagini de către cei interesați de proprietăți imobiliare

Termeni și condiții generale pentru utilizarea acestor pagini de către furnizori în schimbul corporativ

Termeni și condiții generale pentru utilizarea acestor pagini de către cei interesați de obiecte de licitație

Setarea legăturii

În măsura în care imobiliare1.ro se referă direct sau indirect la site-uri web externe („link-uri”), imobiliare1.ro este răspunzător numai dacă are cunoștințe precise despre conținut și este tehnic posibil și rezonabil ca acesta să împiedice utilizarea acestora în caz de conţinut necorespunzător sau ilegal.

Imobiliare1.ro declară în mod expres că paginile legate nu conțineau conținut necorespunzător sau ilegal în momentul stabilirii legăturilor. Imobiliare1.ro nu are nicio influență asupra designului actual și viitor al paginilor legate. Imobiliare1.ro se distanțează în mod expres de toate modificările aduse conținutului care sunt făcute pe paginile legate după ce linkul a fost setat. Acest lucru se aplică și înregistrărilor terților în reclame puse la dispoziție de imobiliare1.ro .

Imobiliare1.ro nu este responsabil pentru conținutul, disponibilitatea, corectitudinea și acuratețea paginilor legate, a ofertelor, link-urilor sau a reclamelor. Imobiliare1.ro nu este responsabil pentru conținutul ilegal, incorect sau incomplet și în special pentru daunele rezultate din utilizarea sau neutilizarea informațiilor oferite pe paginile legate. Autorizăm un link pe pagina noastră de pornire fără aprobare prealabilă până la o notificare ulterioară. Permitem linkuri către pagini individuale numai după consultare.

Vă rugăm să citiți și termenii și condițiile noastre (termeni și condiții generale).

 

Drepturi de autor

Imobiliare1.ro se străduiește să respecte drepturile de autor aplicabile în toate publicațiile. În cazul în care există o încălcare a drepturilor de autor, imobiliare1.ro va elimina obiectul corespunzător din publicarea sa după notificare sau îl va marca cu drepturile de autor corespunzătoare. Acest lucru se aplică și încălcărilor drepturilor de autor prin texte, grafice, rapoarte, analize, contribuții, articole etc. puse la dispoziție și publicate de terți. Toate mărcile și mărcile comerciale numite pe site și, eventual, protejate de terți sunt supuse fără restricții la dispozițiile legii privind mărcile aplicabile și la drepturile de proprietate ale proprietarului respectiv înregistrat.

Imobiliare1.ro este singurul proprietar al drepturilor de autor pentru propriul conținut de pe site-ul (Portalul Imobiliar) imobiliare1.ro . Duplicarea graficelor sau a textelor în alte publicații electronice sau tipărite nu este permisă fără acordul expres al imobiliare1.ro.

Vă rugăm să citiți și termenii și condițiile noastre (termeni și condiții generale).

 

Informații pentru consumatori

Dacă sunteți un consumator am dori să vă oferim informațiile necesare.

Această platformă de internet este operată de imobiliare1.ro Portal Imobiliar România

Brennnessel Immobilen Gruppe în Tuchlauben 7-10, 1010 Viena ,Austria ,e-mail: hauptquartier@imobiliare1.ro Directorii executivi sunt Werner Schmidt și Bettina Albers.

Imobiliare1.ro este operatorul comercial al platformelor de internet pentru publicarea procedurilor de executare silită și comercializarea imobilelor.

  1. Puteți accesa imobiliare1.ro pe internet prin intermediul diverselor site-uri web proprii și ale unor părți terțe care sunt în cooperare cu noi. Pe unele pagini din pagina noastră de pornire, există posibilitatea de a primi servicii de la noi, parțial informal și gratuit, prin înregistrarea dvs. personală. Puteți primi servicii plătite prin bara de meniu din Oferte și prețuri. Faceți click pe acest buton și veți obține o prezentare generală a ofertelor noastre. Dacă doriți să utilizați un serviciu contra cost de la noi, vă rugăm să ne contactați direct. Conținutul contractual suplimentar poate fi găsit în termenii și condițiile noastre generale. Vedeți-le pe pagina principală de mai jos. După câteva clickuri, veți primi toate informațiile relevante.
  2. Pentru ca un contract să fie încheiat între dvs. și imobiliare1.ro, trebuie parcurși următorii pași: Vă înregistrați. Acest lucru se face prin furnizarea datelor dvs. personale complete și acceptarea „Termenilor și condițiilor noastre generale”. Vă rugăm să le citiți cu atenție în prealabil. Când vă înregistrați, alegeți un nume de utilizator personal și atribuiți personal o parolă, pe care o puteți utiliza pentru a vă conecta din nou, imediat sau oricând. Vă rugăm să păstrați aceste date în siguranță împotriva accesului neautorizat. Veți primi imediat un e-mail care vă confirmă înregistrarea. Un contract este încheiat între dvs. și imobiliare1.ro numai după completarea completă a informațiilor solicitate, dacă nu, vă contrazicem înregistrarea. Așa cum am menționat anterior, se aplică termenii și condițiile noastre. Contractul este gratuit pentru dvs. până la revocarea de către imobiliare1.ro. Ne rezervăm dreptul de a transforma oferta noastră gratuită într-o ofertă plătită. Cu toate acestea, vă vom notifica în scris această modificare prin e-mail cu cel puțin 30 de zile în avans. Apoi, aveți ocazia să profitați de noua ofertă în această perioadă fără un nou proces de înregistrare. Dacă atunci nu primim un mesaj corespunzător de la dvs., ne rezervăm dreptul de a șterge datele dvs.
  3. De îndată ce v-ați conectat, „introduceți” zona dvs. personală, care poate fi accesată numai cu datele dvs. de conectare. Acum aveți ocazia să plasați o reclamă de vânzări. Făcând click pe „activează” îți activezi reclama. Asta înseamnă că o parte din informațiile pe care le-ați furnizat anterior despre dvs. și toate informațiile despre proprietate apar imediat online. Puteți activa, dezactiva, reactiva sau șterge aceste informații. Puteți părăsi această zonă făcând click pe Deconectare.
  4. Oferim garanție și răspundere numai în conformitate cu termenii și condițiile noastre generale (TCG). Vă rugăm să citiți acestea pe pagina noastră de pornire în termeni și condiții. Atâta timp cât oferta noastră gratuită este valabilă, dvs. în calitate de consumator nu aveți dreptul la reclamații în garanție. Orice răspundere și garanție cu privire la conținut, prezentare și accesibilitate sunt excluse.
  5. Aveți în orice moment opțiunea de a revoca în scris declarația de contract făcută anterior, prin scrisoare, fax sau e-mail, fără a da motive. Revocarea trebuie trimisă la:

Imobiliare1.ro – Portal Imobiliar România – Brennnessel Immobilen Gruppe în Tuchlauben 7-10, 1010 Viena ,Austria ,e-mail: hauptquartier@imobiliare1.ro Directorii executivi sunt Werner Schmidt și Bettina Albers.

Conținut:

Conținutul acestor pagini a fost atent cercetat, verificat și editat. Imobiliare1.ro nu își asumă nicio răspundere pentru actualitatea, calitatea, corectitudinea și caracterul complet al informațiilor furnizate.

Reclamațiile de răspundere împotriva imobiliare1.ro care se referă la daune nemateriale și/sau materiale cauzate de utilizarea sau neutilizarea informațiilor furnizate sau de informații incomplete și incorecte sunt fundamental excluse, cu excepția cazului în care există dovezi ale intenției intenționate din partea imobiliare1.ro sau dacă există o eroare gravă neglijată.

Vă rugăm să citiți și termenii și condițiile noastre. Rugăm cititorul să ceară sfatul unui specialist în orice caz, deoarece doar ei pot oferi sfaturi individuale cu privire la situația dvs. personală și cunoștințe despre situația juridică valabilă.

Descoperă lumea imobiliară pe www.imobiliare1.ro Bine ai venit acasă!

Compară anunțuri