• English EN German DE Romanian RO

faceți clic pentru a activa zoom-ul
șe încarcă...
Nu am găsit niciun rezultat
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Locația mea Ecran complet Anteriorul Următorul

0 € to 5.600.000 €

Mai multe opțiuni de căutare
Am găsit 0 rezultate. Vezi rezultate
Rezultatele căutării dvs

Arhivele blogului

Spatiu comercial de inchiriat in Filipestii de Padure

Spatiu Comercial de Inchiriere, situat in Comuna Filipestii de Padure, Sat Minier avand suprafata construita de 733 mp, suprafata utila de 596.48 mp compus din 15 camere si 3 bai. Imobilul are trei nivele (P+E+M) si este ideal pentru camin de batrani, depozit si birouri, productie sau clinica medicala. Utilitati: Apa si curent electric. Spatiul necesita renovari.

dec. 04, 2023 0 Continuați lectura

Apartament de inchiriat in Brasov

Inchiriez apartament confort 1,compus din 2 camere,baie,bucatarie si hol.Apartamentul se afla in zona tractorul ,in complexxul rezidential Top City.Este situat la etajul 3 intrr-un bloc de zece etaje. apartamentul este nou,mobilat modrn se afla la prima inchiriere. In zona se afla Coresi shooping centre ,parcuri,Kaufland ,gradinite,scolii.Statia de autobuz este la 5 min de mers pe jos.

dec. 04, 2023 0 Continuați lectura

Casa Focșani 126mp

Casa construcție nouă zonă de vile ,cu toate utilitățile inclusiv gaze,se află după Dedeman spre Petrești langa mag alimentar Paco,statie autobuz pista ciclabile…casa este construita din cărămidă integral,izolata cu polistiren de 10,bine căptușită termic și fonic,construita atent la partea de structura și fundație cu fotografii doveditoare din timpul execuției,interioarele sunt de înaltă calitate cu gresie EdilItaly și varuri San Marco ,mobila este noua și …

dec. 04, 2023 0 Continuați lectura

Apartament 2 camere Certejul de sus

Vand apartament 2camere etajul 2 58 mp in Centru Certejul de Sus jud Hunedoara preț negociabil 20500 euro

nov. 30, 2023 0 Continuați lectura

Proprietar

Proprietar vand casa duplex 5 camere Mobiliat la cheie Lux 220000 Mai multe detali la telefon :

nov. 29, 2023 0 Continuați lectura

PROPRIETAR Vand apartament 3 camere in Ciarda Rosie, T...

PROPRIETAR Vand apartament 3 camere in zona Buziasului, Ciarda Rosie, 60mp + balcon, situat la etajul 1 din 3 al unui bloc nou eficient energetic, costurile de intretinere vor fi reduse. Apartamentul se poate finisa dupa preferintele clientului. Pret: 84000 Euro, un loc de parcare inclus in pret. Avem mai multe variante de apartamente.

nov. 29, 2023 0 Continuați lectura

Vând casa în loc. Bidiu, com. Matei

Vând casa de locuit, cu teren aferent și gradina în intravilanul satului Bidiu, comuna Matei, jud.BN. Casa este compusă din: 2 camere, 2 bucatarii (o bucătărie se poate transforma în camera), 1 cămară,1 beci, anexe (șură, grajd, coștei, afumătoare). Constructia casei este din cărămidă, iar acoperișul este din țiglă ceramică. Este racordată la gaz și curent. Suprafața terenului (curte+gradina) este de 36 arii. Drum …

nov. 29, 2023 0 Continuați lectura

Vand teren Aiud

Vând teren intravilan in Aiud, str. Avram Iancu. Terenul are o suprafață de 1077 mp, deschidere la strada 15,74 m. Preț 50 /mp.

nov. 29, 2023 0 Continuați lectura

Teren Aradului IKEA zona Cora

Persoana fizica vând teren pentru casa la 1 minut de IKEA. Terenul are 1027 mp și este situat pe strada Kiev, Dumbrăvița. Ideal pentru familiile care doresc o casă și grădină mare. Zonă cu trafic auto aproape inexistent, vecini liniștiți, calm și civilizați. Terenul este împrejmuit complet cu gard de beton. Strada este asfaltată. În fața parcelei toate utilitățile trase. Prețul este ușor negociabil.

nov. 29, 2023 0 Continuați lectura

Casa mare din caramida

Vand casa mare din cărămidă cu pereti groși de 60 centimetri, foarte călduroasă iarna si răcoroasă vara. Casa este foarte spatioasa ,este compusă din 3 camere ,două de 5/5 ,una de 4/5 , bucatarie mare de 4.25/4, o cameră si un hol mare de 16/2 metri si o baie . Casa are teracote si apa curentă, exista posibilitatea de a fi racordate la gaz. …

oct. 21, 2023 0 Continuați lectura

MANOLACHE LAURA

Contactează-ma

Programați o întâlnire?
Puteți răspunde la mesajele private din pagina „Mesaje” din contul dvs. de utilizator.
  • Căutare agenți, agenții și dezvoltatori

Compară anunțuri