• English EN German DE Romanian RO

Rezultatele căutării dvs

Despre noi

Competența, exclusivitatea și pasiunea sunt valorile corporative fundamentale pe care am acționat întotdeauna. Acestea sunt promisiunea de calitate pentru clienții noștri de a experimenta servicii de primă clasă în toată lumea, imobiliare1.ro sub marca B.I.G Brennnessel Immobilien Gruppe. Baza succesului nostru pe termen lung se bazează pe formarea intensivă și educația imobiliară continuă internă, precum și pe asigurarea de înaltă calitate a serviciului dezvoltat sistematic pentru clienții noștri.

B.I.G Brennnessel Immobilien Gruppe poate privi în urmă la o lungă istorie care își are originile în Viena, fondată de Werner P. Brennnessel în decembrie 2003. În calitate de reprezentant exclusiv al unei compani,Werner Brennnessel a vândut proprietăți investitorilor austrieci din centrul orașului Viena. Patru ani mai târziu,Werner P. Brennnessel a decis să deschidă un portal imobiliar în suburbia Dunării din Viena. Prima locație a fost o vilă pe tradițional, a cărei fațadă face parte din sigla emblematică a mărcii până în prezent. De aici, a dezvoltat o companie imobiliară care a schimbat industria de la bază o dată cu introducerea sistemului de Portal și implementarea conceptelor de vânzare și marketing inovatoar. Astăzi B.I.G Brennnessel Immobilien Gruppe aduce soluții inovatoare în industria imobiliară tradițională.

Cu instrumente digitale și produse IT, compania stabilește noi standarde în implementarea soluțiilor inteligente,pentru toate serviciile legate de afacerea imobiliară.

Compară anunțuri